#tupperwaremalaysia

😍 Fresh n Clear 😍 ✅ mudah disusun & menjimatkn ruang, sama ada di peti sejuk atau ruang dapur ✅ clear design. Boleh nmpk isi di dlm. Senang nk track apa bahan dapur. ✅ kedap udara. Memastikan buah & sayuran kekal segar. Mengelakkan bau hapak peti sejuk ✅ boleh digunakan untk mnyimpan lebihan makanan. Jimat! Berminat❓ Wasap sis terus 👇 http://www.wasap.my/+60124715052/jun #tupperwarebrands #teamteachertupperware #tupperwareoriginal #tupperwaregurun #tupperwareampendang #tupperwarealorsetar #tupperwarejitra #tupperwaresik #tupperwarebaling #tupperwarekualamuda #tupperwarepokoksena #tupperwarependang #tupperwareyan #tupperwarekedah #tupperwareutara #tupperwaremalaysia


0💬Normal

FRESH N CLEAR SET (2) square 1.0L (2) small 460ml (1) large 1.6L gift box (1) large 1.6L (1) large 2.5L RETAIL RM189.80 SAYA JUAL RM143.00 Sesiapa berminat cepat PM saya ORDER: whatapp/sms 0137512600 #tuppy #sayajual #trustedseller #tupperware #tupperwaremalaysia #tupperwaremurah #sayajualtupperware #online #visitmyig #murah #lelong #igshop #exchangegift #hargaruntuh #terlajaklaris #onlineshop #onlinesale #freezermate #promosi #testimoni #followme #menaramaybank #happymothersday #backtoschool #momlife #testimoni #bazaarpaknil #bazaar #vendor #tupperwarelover #gogreen


0💬Normal

. Microwaveable Round Click To Go 880ml . 🎈Sesuai untuk bawa bekalan ke pejabat . 🎈Boleh digunakan untuk panaskan makanan di dalam microwave . 🎈Tahan lasak . . 📲 tekan link di bio untuk sebarang order dan pertanyaan❗️ . #tupperware #brandstupperware #coralbloomscrystalline #Raya2020 #bekastupperware #agentupperware #tupperwareselangor #tupperwarekl #tupperwaremalaysia #bekasplastik #tupperwaremurah #tupperwarepromo #tupperwareoriginal #tupperwareklang #tupperwarelover #tupperwaredotcom #tupperwareviral #bekastahanlasak #staysafe #dudukrumah #raikansyawal #covid1


0💬Normal

✨ RAMAI MENCARI NI! ✨ ✨ RAMAI YANG DAH GRAB! ✨ 🌼 SHELF SAVER WITH SPOON 840ML Harga Retail : RM176.00 Harga Offer : RM135.90 (8 biji) 🌼 SHELF SAVER WITH SPOON 840ML Harga Retail : RM88.00 Harga Offer : RM79.20 (4 biji) 🌼 FREE SHELF SAVER STICKER 🌼 Whatsapp +60164470209 untuk HARGA AHLI atau klik link di Bio! Your trusted TupperwareLady, Marina 😘 #tupperware #tupperwarebrands #tupperwaremalaysia #tupperwaremurah #tupperwareoriginal #tupperwareonline #tupperwarecollection #tupperwareforlife #tupperware2020 #tupperwarelatest #tupperwarekl #tupperwareshahalam #tupperwareansuran #kututupperware #tupperwarebyzirina #sideincome #sideincomemalaysia #sideincomemasyuk #sideincomestudent #agentupperware #agenttupperware #agentupperwareberdaftar


0💬Normal

Ha¡ everyth¡nggggg .. Sales barangan READY STOCK d¡lanjutkan seh¡ngga har¡ ¡n¡, 2 June 2020 .. Free Del¡very M¡r¡ Area Ga¡sssss .. Cepat Sebelum Terlambat 😍😘🥰 #Tupperware #TupperwareMiri #TupperwareSarawak #TupperwareMalaysia #TupperwarePromo #TupperwareMurah #TupperwareBerbaloi


0💬Normal

FRESH CLEAR SET 460ML, 1.0L & 1.6L Harga Retail : RM162.00 Harga Offer : RM119.90 (5 biji) 🌼 FRESH CLEAR LARGE 1.6L & 2.5L (EXCLUSIVE PURCHASE) Harga Retail : RM123.00 Harga Offer : RM69.90 (2 biji) 🌼 Whatsapp +60164470209 untuk HARGA AHLI atau klik link di Bio! Your trusted TupperwareLady, Marina 😘 #tupperware #tupperwarebrands #tupperwaremalaysia #tupperwaremurah #tupperwareoriginal #tupperwareonline #tupperwarecollection #tupperwareforlife #tupperware2020 #tupperwarelatest #tupperwarekl #tupperwareshahalam #tupperwareansuran #kututupperware #tupperwarebyzirina #sideincome #sideincomemalaysia #sideincomemasyuk #sideincomestudent #agentupperware #agenttupperware #agentupperwareberdaftar


0💬Normal

Sis mcm ne NK buat Makeup Guna set basic Raya Tu..hehe . Nah video tutorial Makeup, semoga membantu 🥰🥰 . Bgi customer2 yg nk order...cpt2 direct DM team sis #teamzierafighters Boleh direct what'sapp sis tekan je dkt link di bio tu ok😉😉 . Agent Sis cover area ⬇️⬇️ . ❤️❤️❤️❤️ Kajang, Bangi, Balakong @obsess.byschaaa Jengka, Pahang @obsess.facebeauty Melaka @eira_obsess Kota Damansara, TTDI @obsess.meera Penchala, Damansara @obsess.fam KL ,setapak @obsess.ella Petaling jaya, Selangor @obsess.medora Kelana jaya, Bangsar TNB @obsess.tokminita Bidor, Perak @obsess.nadhh Gua musang, Kelantan @cikeikah Ngeri sembilan @obsess.nanie . #cantikpagiraya #hijabistyle #tudungbawal #jubahmuslimah #stayathome #dudukrumahsale #dudukrumahchallenge #makeupkahwin #makeupviral #makeupraya #tupperwaremalaysia #tudungruffle #sukamakeup #kekasihlipmatte #kitamestimenang #syukurselalu #menuberbuka #jakeltextile #maybellinemalaysia #agentjengka #agentsetapak #surprisedeliverypetalingjaya #laguraya #shoppingonlinemalaysia #buatduit #tudungsarung #agentkajang #codkotadamansara


0💬Normal

KATALOG JUNE 2020 - Jom cepat-cepat order item yang uols minat. Ada beberapa item tu dikategorikan HOTS ITEM, seperti tahun-tahun lepas. Memang akan cepat habis. Berminat nak beli atau nak grab promosi jadi ahli? Boleh klik link di bawah yer untuk pm ciksu thru whatsapp http://www.wasap.my/+60193080215/offerJun #katalogtupperwareJune2020 #tupperwaremalaysia #katalograya


0💬Normal

My customer's ¡n the month of May 2020 .. sorry ada gambar k¡takorang nk x ada .. tet¡ba h¡lang dar¡ handphone .. tap¡ x apa, kamek ucapkan ter¡ma kas¡h banyak2 coz dah support & trust¡ng Tupperware_Lysa hokay .. 😍😘🥰 boleh pm kmk terus mun ada nk d¡ kenan / maok d¡ bel¡ dengan harga d¡skaun .. 😉 Telegram : https://t.me/Tupperware_Lysa Instagram : Tupperware_Lysa #Tupperware #TupperwareMiri #TupperwareSarawak #TupperwareMalaysia #TupperwarePromo #TupperwareMurah #TupperwareBerbaloi


0💬Normal

Next Page