#kundasang

"A photo a day, keep the boredom away." - @ihy_tea . . . #qotd #quoteoftheday #quote #threeleafclover #throwback #sabahtrip #sabah #kotakinabalu #kundasang #1259


2💬Normal

#KurtaIlyas cuma RM 44 jaaa 😱 . . Tak pernah2 dlm sejarah Kak Lia jual kurta, kita bagi harga runtuh cmni tauuu 😊 jadi korang kena grab peluang keemasan ni laju2 oke 😘 . . P/s : terus klik link wasap di bio utk details ya, cepat Kak Lia jawab, cepatt lahh uollsss boleh order 😋


2💬Normal

Salam maghrib semua nya 😘🍃.. . . . . . . . #Cutidisabah #pakejpercutianmurah #Jomkesabah #Sabah #kundasang #KiramVillage #Instatravel


0💬Normal

2, 3 kucing berlari, Luar jendela hujannya lebat, Tiba2 teringat kundasang, Sekian pantun 3 kerat dr sya. 🗻🐄 #rindukundasang #kundasang #sabah #mountkinabalu #kinabalu #cold #rainyday


0💬Normal

🌸Dollywax . 🍯senang disapu 🍯senang ditarik 🍯bahan2 wax selamat untuk kulit 🍯sesuai untuk semua jenis kulit . Tak sempat nak wax di spa ? Takut sakit gunakan wax ? Dollywax boleh bantu selesaikan masalah😍 klik link whatsapp di bio atas . . #borneoandollywax #sabahanwax #sarawakianwax #dollywax #wawawax #norahwax #kotakinabalusabah #muamalaysia #muasabahan #muaborneo #muasarawak #muakeningau #gunungkinabalu #lasoul #kundasang #marykaymalaysia #marykaysabah #foodpornsabah #lifebridal #Likeforlikes #Bazaarpaknil #Instashopmalaysia #Igshopmalaysia #Resepimudah #Jjcm #Neelofa #Fattzura #Ctdk #Malaysian #Likeforfollow


1💬Normal

throwback kundasang ⛰ . . . #throwback #stayathome #kundasang


0💬Normal

Maragang Hill, Mesilou, Sabah Berpadu tenaga mendaki puncak Maragang Hill bersama hikers Kuching/Kota Kinabalu, antara kenangan manis ketika trip. TB - #MaragangHill #Mesilou #IguanaHikers :: #Kundasang #Sabah #Malaysia #Borneo #HikingTrail #OhanaPadu #Adidas #KelabKembaraAnakSarawak #GarminFenix5xPlus #Salomon #Karrimor #Colombia #HuaweiMate20 #PetualangGunung #InstaPendaki #PendakiKalbar #Hike #Hiker #Hiking #Bukit #Gunung #Hills #Mointains


0💬Normal

Laban Rata (3272m) Mt Kinabalu 12.0 11-15 Mar 2020 #kk12 #sabah #kundasang #mtkinabalu2020 #mtkinabalu #labanrata


0💬Normal

MARCH 2020 BIRTHDAY PROMO IS STILL ON🥳 . And this time around what we offer is OUR LIMITED EDITION EXCLUSIVE TOILETERIES BAG ❤️ . How does it look like ? . Cantik bukan ? Kalah toiletries bag Victoria Secret tau, auchh 🙈 Saiz dia just nice 💓 . “Sis, mcm mana nak dpt kan this bag ?” . It’s so easy peasyyyyyyy 😝 . Purchase our Best Seller Combo Set worth RM260, and u gaiss just need to add on another RM18 to get this exclusive bag ! . Bag VS jgn harap korg dpt beli dgn nilai 18 hengget yaaaaa 🤣 Tp ni dr material ke design nyaaa kalah dr harganya, berbaloi sgt 🙈 . Tak sabar ? Click je the link on my bio to purchase ok 😘 • • #sugardollbynn #sayajual #sabah #sugardollsabah #sugardollbynn #sugardollpapar #sugardollbeaufort #gojeshairsquad #Sugardollagent #kotakinabalu #papar #beaufort #sipitang #tenom #keningau #tawau #sandakan #lahaddatu #semporna #kundasang #ranau #tuaran #kudat #shahalam #putrajaya


0💬Normal

Set plg top and plg laris dlm Sugardoll. Mmg dua ni bergabung meletups 🔥 . Ada satu customer ni tnya “Sis, knp sy pakai shampoo set tp bald part sy masih tak tumbuh tumbuh sis ?” . As a SD Agent, we hv nvr been taught to guide cust. in the wrong way. Kalau kita ckp A, mcm tu la A awk kena follow. Tak adanya, benda tu A , kte ckp “takpe wak, awk blh gunakan cara B,C,D,E jugak to get the A. No no no , never ☝️☝️ . Sebab kalau tak, apa la guna penat penat Founder kte pay so much of money and effort utk kelua dgn result research dia yg kebabommm tu 💆‍♀️ Mmg dh terbukti through the result yg Vitamin works superb together with the Intensive Hair Tonic dgn bantuan Shampoo Set kita. . Msg msg ada peranan msg msg dlm producing rambut yg sihat kuat lebat tulus dan mulus. Makanya, kalau anda tk gunakan ia bersama then jgn la expect things to go how u want it to be. Yaaa, body manusia smuanya tak sama. Mungkin ada cust tkde mslh rmbt yg teruk tp masih nk support and try our product, so they bought only the shampoo set but turned up after using it rambut nya makin vavawommm , so kau pun ikut la nk guna shampoo aja dulu sbb budget tk cukup. . Tapi awk kena la igt, awk org nya mcm mana. Jenis bdn sama ke idok. Daily routine intake sama ke idok ? Coffee drinker? Smoker ? Stress di tmpt kerja setiap hari ? Haaa benda tu semua main peranan. So tak sama kan ? Makanya jgn la expect result yg sama jgk. . So bila Sis advise Combo Set ni adalah set terbaik utk mslh rmbt awk, ada cukup budget cuba lah combo yg ni. Cse awk pasti akan terkesima dgn result nya satu hari nnt ❤️ . And the best part peomotion skrg awk byr lebih sikit in total RM278, awk dpt toiletries bag plg hot & awesome dlm abad ini yg sng utk dibawa ke mana mana bila travel, chingggg ✨ • • #sugardollbynn #sayajual #sabah #sugardollsabah #sugardollbynn #sugardollpapar #sugardollbeaufort #gojeshairsquad #Sugardollagent #kotakinabalu #papar #beaufort #sipitang #tenom #keningau #tawau #sandakan #lahaddatu #semporna #kundasang #ranau #tuaran #kudat #shahalam #putrajaya


0💬Normal

Promo yg ni kamurang blh pilih utk dpt Limited Edition Sugardoll Toiletries Bag dgn purchase our Full/Complete Set ❤️ . Iya, fungsi dia sama shj mcm Combo Set. Cumanya yg ini awk byr lebih sikit RM348 tp awk dpt extra sebotol Frizz Me Not Serum. . Yg ini kita selalu advise pd siapa yg jenis rambut kering/kasar/kusut & selalu terdedah pd heat styling utk wajib dpt kan set ini. Sebab nya serum ni dpt membantu utk memberikan instant effect such as melembutkan, melembabkan, mewangikan dan menghalang rambut menjadi lebih rosak when ever u used heat styling. . It’s very easy and convenient to use , dgn hanya 2-3 picit and lumur kan pd 3/4 hujung rambut selepas complete hair wash and sebelum any heat styling. . Pd siapa yg tiada mslh rmbt seperti di atas pun tak ada mslh kalau nak beli. and if motif utama awk adalah utk memastikan bau wangi rmbt awk lekat dan sentiasa terngiang ngiang di kepala hubby awk hingga ke tempat kerja, sila lah cuba tanpa ragu ragu 😉 • • #sugardollbynn #sayajual #sabah #sugardollsabah #sugardollbynn #sugardollpapar #sugardollbeaufort #gojeshairsquad #Sugardollagent #kotakinabalu #papar #beaufort #sipitang #tenom #keningau #tawau #sandakan #lahaddatu #semporna #kundasang #ranau #tuaran #kudat #shahalam #putrajaya


0💬Normal

Mari menyewa kereta dengan kami _ Let`s rent with us🤗 Rancang perjalanan dan percutian anda dengan kami pasti tak cari lain 😉 Kami menyediakan perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri di KK untuk yang datang jalan-jalan, kerja atau untuk urusan lain, Jangan risau, penhantaran ke AIRPORT atau hotel area Kota Kinabalu FREE OF CHARGE jerrr ❗❗❗ call atau wasap untuk fast response wasap.my/+60148680258/Mocarzhirecarrental Wasap.my/+60126454667/Mocarzhirecarrental #MSAProfoundTravelAndToursSDNBHD #mocarzhirecarrental #mocarzhire #mocarz #carrentalkotakinabalu #carrentalsabah #keretasewa #keretasewakotakinabalu #keretasewasabah #kundasang #kkcity #cuticutimalaysia #CarRental #CarHire #Sabah #PercutianMurahKotaKinabaluSabah #visitsabah #sabahcarrental #thingstodoinkotakinabalu #wishlist #pakejkundasang #mtkinabalu #tempatmenariksabah #keretasewamurahkotakinabalu #keretasewabajet #Sabahan #Percutiansabahtermurah #urusancepatdanmudah


0💬Normal

Hair serum ni 25ml = RM80 Dah termasuk postage & delivery . TETAPPPPIIII, die pnye JIMAT BERBALOI. SANGAT SANGATT SANGATTTT OK. . Sebab ape? INSTANT RESULT!!!! Yg mau order komen Nak 👇👇👇 • • #sugardollbynn #sayajual #sabah #sugardollsabah #sugardollbynn #sugardollpapar #sugardollbeaufort #gojeshairsquad #Sugardollagent #kotakinabalu #papar #beaufort #sipitang #tenom #keningau #tawau #sandakan #lahaddatu #semporna #kundasang #ranau #tuaran #kudat #menumbok #kualapenyu


0💬Normal

Next Page