#kuihkeriaantarabangsa

.⠀ .⠀ Senang je guna Rosetyara Concealer ni. Segala eyebag bawah mata, darkspots diwajah dapat dihilangkan bila bermakeup. Nak guna untuk conceal bulu halus kening pun boleh. 𝐂𝐎𝐃 & 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 available, caj ikut jarak tempat, jom deal harga .⠀ Click Link at BIO 👆🏻 for order online . "Gomawo Chingu"⠀ .⠀ #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #kosmetikmelaka #melakakosmetik #melakamakeup #makeupmelaka #cosmeticsmelaka #melakacosmetics #rosetyaraxfc #rosetyara #rosetyaramelaka #melakarosetyara


0💬Normal

.⠀ .⠀ Wah! Kali ni Kekasih The Melvins keluarkan Set Kunci Cinta Abadi laa. Ini set menampilkan satu berus blusher, satu blusher dan satu lipmatte warna soft. 𝐂𝐎𝐃 & 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 available, caj ikut jarak tempat, jom deal harga .⠀ Click Link at BIO 👆🏻 for order online . "Gomawo Chingu"⠀ .⠀ #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #kosmetikmelaka #melakakosmetik #melakamakeup #makeupmelaka #cosmeticsmelaka #melakacosmetics #kekasihthemelvinsxfc #kekasihthemelvins #kekasihthemelvinsmelaka #melakakekasihthemelvins


0💬Normal

.⠀ .⠀ Wah! Kali ni Kekasih The Melvins keluarkan Set Kunci Cinta Abadi laa. Ini set menampilkan satu berus blusher, satu blusher dan satu lipmatte warna soft. 𝐂𝐎𝐃 & 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 available, caj ikut jarak tempat, jom deal harga .⠀ Click Link at BIO 👆🏻 for order online . "Gomawo Chingu"⠀ .⠀ #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #kosmetikmelaka #melakakosmetik #melakamakeup #makeupmelaka #cosmeticsmelaka #melakacosmetics #kekasihthemelvinsxfc #kekasihthemelvins #kekasihthemelvinsmelaka #melakakekasihthemelvins


0💬Normal

.⠀ .⠀ Alha Alfa Stay Matte Fixing Powder, loose powder dari Alha Alfa dengan code warna translucent sesuai dipakai oleh semua jenis kulit. Best part bila ada kandungan waterproof yang menjadikan makeup tahan lama. Berpeluh macam mana pun makeup steady je. 𝐂𝐎𝐃 & 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 available, caj ikut jarak tempat, jom deal harga .⠀ Click Link at BIO 👆🏻 for order online . "Gomawo Chingu"⠀ .⠀ #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #kosmetikmelaka #melakakosmetik #melakamakeup #makeupmelaka #cosmeticsmelaka #melakacosmetics #alhaalfacosmeticsxfc #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmeticsmelaka #melakaalhaalfacosmetics


0💬Normal

.⠀ .⠀ Schatzs Beauty Glow Foundation merupakan antara foundation yang memberi effect glowing. Terdapat kandungan SPF 40 yang protect kulit dari sinaran UV. Juga mengandungi 24𝑲 𝑮𝒐𝒍𝒅 boleh merawat masalah skin. 𝐂𝐎𝐃 & 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 available, caj ikut jarak tempat, jom deal harga .⠀ Click Link at BIO 👆🏻 for order online . "Gomawo Chingu"⠀ .⠀ #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #kosmetikmelaka #melakakosmetik #melakamakeup #makeupmelaka #cosmeticsmelaka #melakacosmetics #schatzsxfc #schatzsfoundation #schatzsfoundationmelaka #melakaschatzsfoundation


0💬Normal

.⠀ .⠀ Sobella Ashh & Annas adalah lipcream yang sangat lembut texturnya bila apply pada bibir. Mempunyai pelbagai warna menarik, sesuai dengan uolss yang suka kumpul pelbagai koleksi lipmatte dan lipcream. 𝐂𝐎𝐃 & 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 available, caj ikut jarak tempat, jom deal harga .⠀ Click Link at BIO 👆🏻 for order online . "Gomawo Chingu"⠀ .⠀ #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #kosmetikmelaka #melakakosmetik #melakamakeup #makeupmelaka #cosmeticsmelaka #melakacosmetics #sobellaxfc #sobella #sobellamelaka #melakasobella


1💬Normal

.⠀ .⠀ Rosetyara Foundation Be Bellaz merupakan liquid foundation dengan tone warna kekuningan. Menjadikan warna kulit apa sahaja sesuai memakainya dengan gaya makeup yang heavy. Nak makeup secara natural pun boleh, apply sikit sahaja dah mencukupi. 𝐂𝐎𝐃 & 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 available, caj ikut jarak tempat, jom deal harga .⠀ Click Link at BIO 👆🏻 for order online . "Gomawo Chingu"⠀ .⠀ #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #kosmetikmelaka #melakakosmetik #melakamakeup #makeupmelaka #cosmeticsmelaka #melakacosmetics #rosetyaraxfc #rosetyara #rosetyaramelaka #melakarosetyara


0💬Normal

.⠀ .⠀ Delimara Antioxidant Duo Serum Toner merupakan dwi fungsi yang menggabungkan serum dan toner. Mempunyai 𝑬𝒙𝒕𝒓𝒂𝒄𝒕 𝑺𝒘𝒆𝒆𝒕 𝑨𝒍𝒎𝒐𝒏𝒅 𝑶𝒊𝒍 dan 𝑪𝒆𝒏𝒕𝒆𝒍𝒍𝒂 𝑨𝒔𝒊𝒂𝒕𝒊𝒄𝒂 membantu meningkatkan elasticity wajah dan improves skin health. 𝐂𝐎𝐃 & 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 available, caj ikut jarak tempat, jom deal harga .⠀ Click Link at BIO 👆🏻 for order online . "Gomawo Chingu"⠀ .⠀ #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #kosmetikmelaka #melakakosmetik #melakamakeup #makeupmelaka #cosmeticsmelaka #melakacosmetics #nafuraxfc #nafura #nafuramelaka #melakanafura


0💬Normal

.⠀ .⠀ Centella Soothing Solution Cream adalah moisturiser khas untuk mereka yang mengalami masalah kulit sensitif. Bukan itu sahaja, moisturiser juga selamat digunakan pada kanak-kanak dan boleh disapu dikawasan yang terkena gigitan serangga. 𝐂𝐎𝐃 & 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 available, caj ikut jarak tempat, jom deal harga .⠀ Click Link at BIO 👆🏻 for order online . "Gomawo Chingu"⠀ .⠀ #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #kosmetikmelaka #melakakosmetik #melakamakeup #makeupmelaka #cosmeticsmelaka #melakacosmetics #nafuraxfc #nafura #nafuramelaka #melakanafura


0💬Normal

.⠀ .⠀ Elise 4533 juga mempunyai design yang menarik, design bulu mata yang panjang tetapi tidak terlalu lebat. Menarik kan?. 𝐂𝐎𝐃 & 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 available, caj ikut jarak tempat, jom deal harga .⠀ Click Link at BIO 👆🏻 for order online . "Gomawo Chingu"⠀ .⠀ #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #kosmetikmelaka #melakakosmetik #melakamakeup #makeupmelaka #cosmeticsmelaka #melakacosmetics #melakakosmetikxfc #elisexfc #elisemelaka #melakaelise


0💬Normal

.⠀ .⠀ Eyelash Elise 4781 pun best kalau pakai, memang nampak macam kita apply mascara pada bulu mata, yang ni memang ternyata nampak semulajadi. 𝐂𝐎𝐃 & 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 available, caj ikut jarak tempat, jom deal harga .⠀ Click Link at BIO 👆🏻 for order online . "Gomawo Chingu"⠀ .⠀ #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #kosmetikmelaka #melakakosmetik #melakamakeup #makeupmelaka #cosmeticsmelaka #melakacosmetics #melakakosmetikxfc #elisexfc #elisemelaka #melakaelise


0💬Normal

karipap segera kawasan melaka‼️ siapa nak selit order boleh whatsapp. link untuk order ada di bio inti kentang 🥔 inti sardin 🐟 inti ayam 🐓 inti daging 🐂 sardin & kentang /pack Rm 4.50 (10 pieces) ayam & daging /pack Rm 5.50 (10 pieces) COD kawasan ayer keroh,durian tunggal & batu berendam 🛵 cas penghantaran RM2 lain-lain kawasan boleh deal nak pickup area COD atau mitc 😊 #feedback #kuarantin #dudukrumah #lapar #kenyang #melaka #karipap #segera #makanan #sedap #karipapsegera #karipapfrozen #makanansegera #kuih #kuihmelaka #kuihkeriaantarabangsa #rangup #makananfrozen #BTMW4012s220192020 #goecommerce #fkmutem #zahutem


0💬Normal

SALE ZERO COVID BUAT AWAK TAK TIDO LENA!!🔥🔥 . Nak tahu kenapaaa? Sebab kami bagi harga yang kawkaw punyaaa🔥 . Kalau uolss buy 5, hanya RM43.60 jer sehelai tauuu! Tak kira items apa (Adel/Kochiko/Leesa) Terhad untuk 15 orang terawal jerr😱 . Haa jom lelaju TAG mak kakak adik uolls semua ajak beli sekali. Postage FREE 🤭 . #squadbd #blousetakpayahiron #bajumuslimahtakpayahgosok #blousewanita #bajulabuh #sale #saledudukrumah #stayhome #sepahtureunionlive #maluapabossku #viral #fashionista #kundasang #fashiontips #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #neelofahijab #keknis #paskal #melaka #sale #tutorial #tutorialmakeup #instagram #bajucardiganblouse #blouselabuhmalaysia #blouses #cikreenencikngokngek #kuihkeriaantarabangsa


0💬Normal

PALAZO BOOTCUT PENYEBAB WANITA NAMPAK KURUS ‼️ . . Korang mesti dah lama mengidam nak pakai Palazo yang selesa, tak jarang dengan cutting bootcut yang boleh nampak kurus kannn? 🤪 . Yeszaaa! Semua items idaman korang tu boleh didapati dengan harga tak masuk akal!! 😎 . Paling BEST kalau korang grab 5 HELAI dan boleh dapat RM43.60 sehelai. Aduhhh murah sangat tuu oii. FREE POSTAGE LAGIIII😱 . . #squadbd #palazoironless #palazomurah #palazotakjarang #palazowanita #seluarwanita #sepahtureunionlive #maluapabossku #viral #fashionista #kundasang #fashiontips #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #melaka #sale #tutorial #tutorialmakeup #instagram #bajucardiganblouse #blouselabuhmalaysia #blouses #cikreenencikngokngek #kuihkeriaantarabangsa


0💬Normal

BIMBANG ENCIK ASBEN CARI LAIN? Wanita ni bila sudah beranak , Maintenance badan pun kena jaga. Jangan dibiarkan aset kita menggelebeh, lembik dan layu. Bimbang2 suami mula pandang yang lain. Yang kat luar tu bersepah awek2 yang mengancam. Tegang dan mantap. Jangan pulak sampai kita yang terancam. . . So tugas kita sebagai isteri , Bagi yang terbaik untuk encik suami kita. . Apa rahsia saya? Gunakan Love Potion & Wonder Bloom by Hush Hush untuk ikat suami. Mana taknya, bila Payudara makin ANJAL , MONTOK dan BULAT. Suami pun asik nak melekat dengan kita. Habis keje terus balik rumah. Kita pun hati senang bila suami selalu ada kat depan mata. BERI KEJUTAN PADA SUAMI ANDA MALAM INI .IKAT SUAMI DENGAN SAIZ PAYUDARA YANG SEKSI DAN MENGGIURKAN. . Jom dapatkan set Combo Hush Hush dengan HARGA PROMOSI kami . Whatsap HUSH ke 01128783480 . #officialhushhushagent #KrimLovePotion #hushhushlovepotion #hushhush #bajurayasedondon #bajurayabudak #kuihkeriaantarabangsa #krimbesarkanpayudara #krimnenen #jompikatsuami #jomsinggahtv3  #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #viral2019 #jammuqhita #bombshell #pilhormon #pinklady #bconfident


0💬Normal

Si comel dah siap sedia nak jumpa tuan baru. . Sape2 yg nak selit order Hand Sanitizer boleh terus whatsapp myra 😉 . Limited stock! Grab yours now! . Hand Sanitizer Rm15 . Nak order?⤵ 📞 WhatsApp 0132026872 📮Pos Setiap Hari . #hermosafighter #hermosamelaka #hermosalipcreme #hermosabybelinda #hermosabcfoundation #hermosasunscreenmist #lipscrub #melaka  #kuihkeriaantarabangsa #asampedasmelaka #lipmatte #naturalingredients #makeup #muamalaysia #foundation #serum #serumjerawat #jerawat #jeragat #sabunmuka #pencucimuka #makeuppantas #handsanitizer #covıd19


2💬Normal

RAMAI KATA BAJU INI PUAKA ‼️ . . Sebab bila dah beli, konpem akan repeat order lagi. Selesa sangat katanya. Jadi Husna ada good news untuk korang 😉 . . Korang yang telah menyesal dan terlepas peluang Sale Zero Covid 1.0 . . . Inilah masanya untuk korang merebut peluang lagi SALE ZERO COVID 2.0❕ . . 1 helai RM69 2 helai RM54.50/helai . . . Jimat kan ❓ Korang nak apalagi , harga pun sudah mengancam 😏 . . . Sapa nak komen SAYA, nanti husna serang inbox korang okeh😁 . . #stayathome #shoppingathome #palazzoironless #blouseironless #sepahtureunionlive #maluapabossku #sharingiscaring #viral #fashionista #kundasang #fashiontips #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #melaka #sale #tutorial #tutorialmakeup #instagram #bajucardiganblouse #blouselabuhmalaysia #blouses #cikreenencikngokngek #kuihkeriaantarabangsa #bajubigsaiz


3💬Normal

.⠀ .⠀ Eyelash Elise 8190 memang selalu orang cari untuk pakai ketika majlis bersanding, untuk buat show, menghadiri event kerana design eyelash itu sendiri memberikan kelainan dan bold kan bahagian mata. 𝐂𝐎𝐃 & 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 available, caj ikut jarak tempat, jom deal harga .⠀ Click Link at BIO 👆🏻 for order online . "Gomawo Chingu"⠀ .⠀ #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #kosmetikmelaka #melakakosmetik #melakamakeup #makeupmelaka #cosmeticsmelaka #melakacosmetics #melakakosmetikxfc #elisexfc #elisemelaka #melakaelise


0💬Normal

.⠀ .⠀ Super natural eyelash Elise 6448 yang memang nampak minimalise, dan tak boldkan mata, sesuai kalau uolss nak makeup nampak nude dan soft. 𝐂𝐎𝐃 & 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 available, caj ikut jarak tempat, jom deal harga .⠀ Click Link at BIO 👆🏻 for order online . "Gomawo Chingu"⠀ .⠀ #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #kuihkeriaantarabangsa #kosmetikmelaka #melakakosmetik #melakamakeup #makeupmelaka #cosmeticsmelaka #melakacosmetics #melakakosmetikxfc #elisexfc #elisemelaka #melakaelise


0💬Normal

Next Page