#kankukejarcintakamu

Mlm ni najwa nak share pelembap marykay. Siapa tahu Mary Kay ada 9 JENIS PELEMBAP ? 🙋 . Setiap pelembap mempunyai fungsi berbeza dan mengikut peringkat umur 🤗. Dalam sesetengah set skincare, ia juga seperti krim malam dan siang. 🌸 . Dah la tahan lama, so uols hanya beli 2 kali setahun shj pelembap ni...sgt3 berbaloi. 👍 Bagus kan produk Mary Kay ? Mary Kay sangat teliti dalam menghasilkan produk supaya pengguna happy menggunakan produk Mary Kay 😍. . Bukan sekali dua TEST sebelum produk Mary Kay dilancarkan tetapi 500 000 kali tau 😱. . Mary Kay sudah bertapak lebih 50 Tahun Di Dunia. Semestinyaaa produk Mary Kay bukan biashe2. Nak try pelembap marykay boleh rojer najwa oke!. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm najwa cepat . Whatsapp 0188701229. Najwa Beauty Consultant . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #selafazcinta #dermatologist #bellaamara #kankukejarcintakamu #stailista #minaz #pujaanhatikanda #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincarebrand


0💬Normal

Jom najwa story sikit apa manfaat set clearproof ni : . 1.Membersihkan kulit jerawat tanpa merengsakan, membantu mengekalkan wajah yang bersih. 2. Membersihkan pori-pori yang tersumbat,menghapuskan minyak lebihan dan meninggalkan kulit rasa lebih sihat. 3. Memudarkan tampilan kesan jerawat. 4. Mengawalkan Pengeluaran Minyak berlebihan dan menghaluskan tampilan pori-pori. 5. Menggunakan asid salisik dan benzoil peroksida untuk menyasarkan beberapa faktor yang menyebabkan kemunculan jerawat atau acne. 6. Formula lembut untuk penggunaan harian. Kulit tampil dan rasa lebih sihat tanpa rasa tegang yang tidak selesa. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm najwa cepat . Whatsapp 0188701229. Najwa Beauty Consultant . #bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife#sobella#ehehbazaar #kulitsihat#marykayselangor #marykayjohor#marykayalorsetar#perak #marykayperlis #marykaypahang#marykaykotabharu #marykaymelaka#marykaycheras #marykaykualalumpur#marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang#marykayselangor#partime


0💬Normal

ARE YOU READYYY? . Sila swipe ke tepi▶️▶️▶️ . . Terus screen shot siap-siap yang mana satu yang berkenan di hati awak tuu tau. Lepas tu terus ja dm Husna. tekan je link ws di bio husna okeh😍 . Sale ni tak lama tempohnya, dari 10-14 April je. So jom fikir yang mana awak dah jatuh hati? Komen satt🤩 . #squadbd #sale #blouselabuhmuslimah #blousetakpayahgosok #blousewanita #palazowanita #palazoironless #sepahtureunionlive #maluapabossku #viral #fashionista #kundasang #fashiontips #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #melaka #tutorial #tutorialmakeup #instagram #bajucardiganblouse #blouselabuhmalaysia #blouses #cikreenencikngokngek #bajubigsaiz


0💬Normal

Berita baik untuk korang yang tengah tunggu SALE 🎉 Wuhuuu ❕💃 . Kami akan adakan SALE KE SANA KE SINI 😍 Tapi korang jangan pulak nak ke sana ke sini musim-musim PKP 🙅 Hanya duduk rumah diam-diam . Seronok tak ? Apa-apa pun Stay Tuned 😉 . #shoppingathome #stayathome #sepahtureunionlive #maluapabossku #sharingiscaring #viral #fashionista #kundasang #fashiontips #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #pali #melaka #sale #tutorial #tutorialmakeup #instagram #bajucardiganblouse #blouselabuhmalaysia #blouses


0💬Normal

Selamat malam guys 🙋 . Korang dah fikir ke nak grab apa esok? Atau korang nak grab macam cik model Kita pakai ni? Adel Blouse & Leesa Palazzo ❤️ . Apa pun korang kena tunggu tau. Nak tau apa je size dan warna yang tinggal? Boleh klik link di bio ye 😉 . Pssttt stok sangat2 terhad. Siapa cepat dia dapat 🤭 . . . . #squadBD #sepahtureunionlive #maluapabossku #sharingiscaring #viral #fashionista #kundasang #fashiontips #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #pali #melaka #sale #tutorial #tutorialmakeup #instagram #bajucardiganblouse #blouselabuhmalaysia #blouses #cikreenencikngokngek #kuihkeriaantarabangsa #bajubigsaiz


0💬Normal

Nazilah ( nawazil ) bermaksud peristiwa atau bala bencana yang menimpa umat islam. . . Disyariatkan ketika umat islam ditimpa musibah seperti peperangan, wabak, kemarau dan sebagainya. . . Hukumnya adlah sunat. . . #sepahtureunionlive #maluapabossku #sharingiscaring #viral #fashionista #kundasang #fashiontips #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #pali #melaka #sale #tutorial #tutorialmakeup #instagram #bajucardiganblouse #blouselabuhmalaysia #blouses #cikreenencikngokngek #kuihkeriaantarabangsa #bajubigsaiz


0💬Normal

Nazilah (nawazil) bermaksud peristiwa atau bala bencana yang menimpa umat islam. . . Boleh baca dalam solat fardhu secara berjemaah atau bersendirian. . . Dibaca pada rakaat solat yang terakhir, semasa i'tidal seleoas bangun daripada ruku'. Sunat angkat kedua tangan ketika berdoa. . . #sepahtureunionlive #maluapabossku #sharingiscaring #viral #fashionista #kundasang #fashiontips #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #pali #melaka #sale #tutorial #tutorialmakeup #instagram #bajucardiganblouse #blouselabuhmalaysia #blouses #cikreenencikngokngek #kuihkeriaantarabangsa #bajubigsaiz


0💬Normal

💗KURUNG MARISSA💗 ............................................................................... Material kain plain superrr duperr lembut😉 Kami gunakan Plain Royal Saluna dan Vietnam Silk . . Nursing friendly untuk memudahkan mommy² di luar sana bergaya sambil mudah utk menyusu Saiz S hingga 2XL dari sekecil² saiz sehingga sebesar² saiz. Boleh request 1 utk saiz lebih besar. Pre order basis utk saiz lebih besar ------------------------------------------------------------------------ Rekaan dan warna terkini✨ Gabungan kain dan baju yang sama dan 'match' antara satu sama lain😍😍 . . Harga kombo 2 helai, gabungan Kurung Marissa dan Nuha, hmpa boleh mendapatkan dengan harga serendah RM99 per pcs!📢📢 . . #kankukejarcintakamu #kabhikhushikabhigham #kuchkuchhotahai #dhoom #bajrangibhaijaan #dilwale #saharulridzwan #deenaemir #diamenanturahsia #kaptenzana #jannanick #melodi #belladally #nabilarazali #bellaastilah #didiastilah #farafauzana #faridkamil #dianadanielle #wanyhasrita #wawacosmetics #elrah #eyrahazali #salmankhan #amirkhan #kitabaikramaisayang #abam #ctdk #sufiansuhaimi #selamanya


0💬Normal

[NEW DESIGN 2020] Tudiaa matahari dah mula nak naikk dah tu🌄 Kaihh cari lighting cntik nk 'posing' . . Lighting dah cun melecun dah, baju plak spoil😩😩.. Asyik2 baju ni ja post dalam insta . . Haa.. Hmpa toksah dok penin.. Sis Kilah ada baju yg buat ampa nmpak paling cntik✨.. n baju ni hmpa boleh ootd dengan senang hatii🙈🙈 . #ajl33 #emmamaembong #maluapabossku #bosskur #sepahtureunionlive #maluapabossku #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #cikreenencikngokngek #missfazura #fattahamin #eyrahazali #wanyhasrita #nabilarazali #seindahtujuhwarnapelangi #mfmirafilzah #zulariffin #sangkar #syafiqkyle #hannahdelisha #mrphotographer #isakhan #rihanna


0💬Normal

Nazilah ( nawazil ) bermaksud peristiwa atau bala bencana yang menimpa umat islam. . . Disyariatkan ketika umat islam ditimpa musibah seperti peperangan, wabak, kemarau dan sebagainya. . . Hukumnya adlah sunat. . . #sepahtureunionlive #maluapabossku #sharingiscaring #viral #fashionista #kundasang #fashiontips #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #pali #melaka #sale #tutorial #tutorialmakeup #instagram #bajucardiganblouse #blouselabuhmalaysia #blouses #cikreenencikngokngek #kuihkeriaantarabangsa #bajubigsaiz


0💬Normal

Siapa ingat drama #KanKuKejarCintaKamu adaptasi novel #KaryaFauziahAshari @fendybakry & @aamyrarosli ? Rindu tak drama ni silakan komen! #Throwback49 (2019)


4💬Normal

SALE KE SANA KE SINI TAK LAMA LAGI!!🔊 . . Jangan ke sana ke sini, #dudukrumah je sebab kami akan adakan #SALEKESANAKESINI 10-14 April ni woohoo!! Duduk rumah je pun boleh shopping online😍 . . Nak tahu apa yang menariknya sale kali ni? Jom komen NAK nanti Husna bagitau sape yang berminat jer🤭 . . #squadbd #sale #sepahtureunionlive #maluapabossku #sharingiscaring #viral #fashionista #kundasang #fashiontips #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #pali #melaka #sale #tutorial #tutorialmakeup #instagram #bajucardiganblouse


0💬Normal

Bila tengok video ni terus rasa kenapa ek. . Kenapa ek ape? 😂 Yelah pakai cc cream terus cantik lepastu bila apply Liptint FREE tu terus tambah seri walaupun makeup ni simple je 🤗 . Sappoloh kali duk cakap cc cream ni walaupun nipis, tapi coveragenya cukup dan sangat cantik! Muka nampak fresh & xde la kusam tak bermaya je kan😝 . Cukuplah ada 2 ni je dalam bag tu kalau dah tak kuasa sgt nak makeup 😂😂😂😂 . So buat anda yang tercari-cari foundation / cream yang mempunyai good coverage, flawless skin, tekstur ringan dan ada sun protector, Mary Kay CC Cream lah jawapannya! . Promosi buy 2 tiub RM100 shj!! Jimat RM50. Get FREE Liptint RM49 💋 . Dapatkan SEKARANG SEBELUM STOCK HABIS! www.wasap.my/60188701229/cccreamrm50 . #bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife#sobella#pujaanhatikanda #kulitsihat#marykayselangor #marykayjohor#marykayalorsetar #demirindumu #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka#marykaycheras #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #partime .


0💬Normal

Corona masih merajarela, shopping dari rumah yuk~ Yuk beli tote bag nya, ada Tersedia 2 warna yaitu hitam dan putih, warna sablon nya juga macam-macam lho, minat? Bisa DM kita ya 🙌 . . . . Follow @lupainmantanofficial Follow @lupainmantanofficial Follow @lupainmantanofficial #lupainmantan #lupainmantanofficial #mantan #mantanpacar #mantanterindah #tastote #sayang #totebaglucu #totebag #totebagkeren #totebagkekinian #lucu #kocak #wajibpunya #yukbeli #taskekinian #bucin #taslucu #moveon #galau #baper #cinta #receh #totebagmurah #merchandise #kodebaper #kankukejarcintakamu #jomblo #moduskalem #untukkamu


0💬Normal

Alhamdulillah, setiap hari masih ada yg cari Mary Kay 😍😍 Jgn risau okey, even semasa PKP kedai Mary Kay online Najwa ni buka seperti biasa and ada postage seperti biasa. . So kalau nk tanya tanya atau nk cuba Mary Kay boleh cari najwa okey! 😘😘😘😘 . www.wasap.my/60188701229/promomarykay . #bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #kankukejarcintakamu #herbalife#sobella #kulitsihat#marykayselangor # #marykayjohor#marykayalorsetar #ASUfightforBALI #marykayperlis #marykaypahang#marykaykotabharu #marykaymelaka#marykaycheras #marykaykualalumpur#marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang#marykayselangor#partime


0💬Normal

Setelah tinggal lama di New York, Muhammad dan Aisya memutuskan untuk berpindah balik ke Malaysia dan memulakan hidup baharu. Mereka membeli sebuah rumah corner lot bagi memenuhi cita rasa mereka. Sayangnya tidak lama kemudian, salah seorang daripada anak kembar mereka menunjukkan tingkah laku aneh. “I don’t like this house. It’s scary. Penny hates this house. Right, Penny?” - Adam Muhammad dan Aisya pula diganggu dengan beberapa kejadian yang tidak dapat dijelaskan. Rumah tangga mereka mula berantakan apabila kedua-duanya tidak lagi saling percaya dan sehaluan lagi. “Papa! You yang dah melampau! You just refuse to see it.” - Aisya “See what?” - Muhammad “Something is wrong with your son! - Aisya Campur tangan daripada Suraya, ibu kepada Muhammad juga menambahkan lagi permasalahan yang ada. Suraya yang terlalu percaya akan kepercayaan karut bertindak memanggil bomoh untuk ‘memagar’ rumah anaknya itu. Namun, perkara itu mendapat tentangan daripada Aisya yang hanya percayakan Allah dengan apa yang telah berlaku. “Dia tengah pagar rumah kamu ni. Biar tak masuk hantu. Biar keselamatan kamu sekeluarga terjamin.” - Suraya “Ini semua khurafat, mak. Tak boleh ni.” - Aisya Apakah sebenarnya yang telah berlaku di rumah itu? Berjayakah Muhammad dan Aisya menyelamatkan anak-anak mereka daripada gangguan makhluk yang sedang berusaha untuk membebaskan diri? Adakah sebenarnya mereka sudah terlambat? “Siapa pun kamu, pulanglah kamu kepada pencipta-Mu Allah Ar Rahman. Pulanglah kamu pada pemilikmu, Allah Al Ghaffar! Pulanglah kamu pada tanahmu. Allahuakhbar!” - Imam Ali. . . Clink link kat wall IG untuk order dan pertanyaan novel. . . #dralphamale #noveldralphamale #dheos #noveldheos #patahsayapbertongkatparuh #novelpatahsayapbertongkatparuh #curicuricinta #novelcuricuricinta #novelcuricinta #kankukejarcintakamu #novelkankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #novelpujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #novellelakikirimantuhan #keranadiamanusiabiasa #novelkeranadiamanusiabiasa #setelahterlafaznyaakad #novelsetelahterlafaznyaakad #diamenanturahsia #noveldiamenanturahsia #setelahcintaitupergi #novelsetelahcintaitupergi #inayah #mariaka. . maklumat lanjut


0💬Normal

Next Page